Δεν εργαζόμαστε... συνεργαζόμαστε

και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο από το τέλειο

Εταιρικό προφίλ

Η UMP παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνει ταχύτατα στις υπηρεσίες που σας παρέχει αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία της αλλά και το τεχνολογικό της εξοπλισμό. Έτσι μπορούμε και παρέχουμε αξιόπιστες και παραγωγικές λύσεις στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά του διαδικτύου έχοντας πάντα σαν επίκεντρο της δραστηριότητας μας εσάς.
Είμαστε μια δυναμική ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Internet, με σημαντική δραστηριότητα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά. Αποτελούμε μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, λειτουργώντας σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας αποτελούμε εγγύηση για τη σωστή οργάνωση και αξιοπρεπή παρουσία της επιχείρησης σας στο χώρο του διαδικτύου. Βασικός στόχος της UMP είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Η φιλοσοφία μας.

Λειτουργούμε ομαδικά με πολλούς τρόπους, με λύσεις ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες.

Στην εταιρία μας δουλεύουμε από την αρχή μέχρι το τέλος σαν μία ομάδα. Μία ομάδα που αποτελείται από τα εξειδικευμένα στελέχη της και από εσάς.

Μιλάτε. Σας προσέχουμε. Σας καταλαβαίνουμε. Εσάς, τις ανάγκες σας αλλά και τις προσδοκίες σας. Βλέπουμε τη μοναδικότητά σας. Κι αυτή θα μας οδηγήσει στη σύνθεση της επιτυχημένης επιλογής.

Οπαδοί της τελειότητας, αναζητούμε πάντα την ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, φροντίζουμε ώστε όλα να είναι τέλεια και όλοι να δουν τη διαφορά. Τη διαφορά που εσείς και η επιχείρησή σας κάνετε.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι μία νέα πρόκληση, χωρίς να κάνουμε διακρίσεις σε μικρούς και μεγάλους πελάτες, αναλαμβάνουμε κάθε έργο με τον ίδιο ενθουσιασμό με στόχο να αισθάνεστε όπως ακριβώς σας αξίζει μοναδικοί.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας

Τα πιστεύω μας

Επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε μέσα από τα πιστεύω μας, γιατί αυτά είναι που μας καθοδηγούν από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

 • Ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος μας.
 • Κάθε συνεργασία και μία μοναδική σχέση. Κάθε σχέση και μία δέσμευση για την επιτυχία ενός κοινού στόχου.
 • Προσφέρουμε τη δύναμη της αξιοπιστίας και τη χαρά της εμπιστοσύνης.
 • Ευελιξία και έμπνευση κάθε στιγμή. ακόμη και στις πιο «επικίνδυνες αποστολές».
 • Έχουμε άποψη και τη δείχνουμε με σεβασμό.
 • Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά όταν συνδυάζονται με επαγγελματικότητα, αξιοπιστία και συνέπεια.
 • Ο χρόνος είναι κρίσιμος παράγοντας, γι' αυτό τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται πάντα με συνέπεια και ακρίβεια.
 • Είμαστε μέλη μίας ομάδας αλλά και μίας κοινότητας.
 • Τα δυνατά μας σημεία

  Αν το ερώτημά σας είναι.. γιατί να μας προτιμήσετε; εμείς δεν έχουμε να σας πούμε τίποτα, έχουν όμως να πουν τα έργα μας...

 • Πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία.
 • Απόλυτη τεχνογνωσία.
 • Έντονη δραστηριότητα στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.
 • Πολύτιμες διεθνείς και τοπικές συνεργασίες.
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.
 • Τεχνολογία αιχμής και άριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Ταχύτητα και μοναδική ικανότητα προσαρμογής σε όλες τις συνθήκες.
 • Συνεχής αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών, μεθοδολογιών και μέσων.

 • Η εταιρία μας εξελίσσεται συνεχώς. Με προσήλωση στους στόχους της και με ευρύτητα πνεύματος, προχωρεί συνεχώς σε νέες δραστηριότητες.

  Πως δουλεύουμε

  Δεν εργαζόμαστε. Συνεργαζόμαστε. Και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο από το τέλειο.

  Βασικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Εξασφαλίζουμε αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ενισχύουν την πρόοδο και τις ενέργειές σας.

  Καταλαβαίνουμε...
  ... την εταιρική σας φιλοσοφία, μοιραζόμαστε το όραμά σας και τους στόχους σας, αισθανόμαστε τις ανάγκες σας και προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον σας. Σε μας δε θα βρείτε λύσεις και υπηρεσίες "έτοιμες" αλλά ευέλικτες ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα σε εσάς και τις απαιτήσεις σας.
  Δημιουργούμε...
  ... υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με αυτά ακριβώς χρειάζεστε. Με προτάσεις πρωτότυπες, γιατί για την UMP η συνέπεια και η αξιοπιστία δεν είναι απλά προσόν. Είναι αξίωμα.
  Απολαμβάνετε...
  ... υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Βλέπετε τις επιχειρηματικές σας δράσεις να αποκτούν μορφή, να μπαίνουν σε λειτουργία, να προσφέρουν, σε μια αδιάκοπτη πορεία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για την οποία εμείς φροντίζουμε.