το περιεχόμενο είναι ο Βασιλιάς...
...οι επισκέπτες σας θα αξιολογήσουν την επιχείρηση σας σύμφωνα με την αίσθηση που θα τους δημιουργήσει το website σας
ηλεκτρονικό εμπόριο e-shop

Ανάπτυξη και επιμέλεια περιεχομένου

Η διαδικτυακή παρουσία μιας επιχείρησης αναγνωρίζεται σταδιακά σαν το σημαντικότερο συστατικό μίας επιτυχημένης στρατηγικής επικοινωνίας και ενίσχυσης των πωλήσεων. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μελέτες στο εξωτερικό, ένα website με ελάχιστο ή ανεπίκαιρο περιεχόμενο θεωρείται "ανενεργό" ή τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίζεται από τους επισκέπτες του.

Η άποψη των ειδικών συμφώνα πάντα με μελέτες που έχουν διενεργηθεί είναι απολύτως σαφής.
Είναι προτιμότερη η παντελής έλλειψη εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο, παρά η ύπαρξη ενός website με φτωχό περιεχόμενο. Οι επισκέπτες σας θα αξιολογήσουν την επιχείρηση σας σύμφωνα με την αίσθηση που θα τους δημιουργήσει το website.

Το web έχει το δικό του γλωσσολογικό κώδικα επικοινωνίας, το περιεχόμενο (κείμενα) ενός web site αποτελούν το σημαντικότερο στοιχείο του. Συνεπώς, η σωστή ανάπτυξη και διαμόρφωση των κειμένων είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του. Η δημιουργία των κειμένων ενός website δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλούς παράγοντες. Αφενός τα κείμενα πρέπει να είναι ελκυστικά για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, ενισχύοντας παράλληλα τον κύριο σκοπό του website (καθοδήγηση των επισκεπτών στην επιθυμητή ενέργεια). Αφετέρου, πρέπει να πληρούνται οι αρχές κειμενογραφίας για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε το website να είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο με τον οποίο οι μηχανές ψάχνουν και "βαθμολογούν" της ιστοσελίδες στα αποτελέσματά τους.

Αφού ερευνήσουμε και εντοπίσουμε τις λέξεις-κλειδιά (keywords), αναλαμβάνουμε να αναπτύξουμε τα κατάλληλα κείμενα (content development), με εξειδικευμένους κειμενογράφους. Η θέση των λέξεων, η συχνότητα επανάληψης και οι τίτλοι μπορούν όταν σχεδιαστούν και διατυπωθούν κατάλληλα, να επηρεάσουν τη θέση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα όμως φροντίζουμε τα κείμενά μας να είναι ελκυστικά για τους επισκέπτες, ενισχύοντας τον πρωταρχικό σκοπό του κάθε website.

Αντιθέτως, "φτωχά" κείμενα σε ποιότητα και σε ποσότητα, δεν "αναγνωρίζονται" από τους χρήστες και παραμένουν στα μετόπισθεν των διαδικτυακών ευκαιριών. Η κειμενογραφία είναι ένα από τα βασικά συστατικά στη δημιουργία ενός στοχευμένου επιτυχημένου website. Η UMP αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και πάντα συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, αναπτύσσει, επιμελείται και εμπλουτίζει δικτυακούς τόπους, οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρηση σας.

Η UMP με επαγγελματισμό και πάντα συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, αναπτύσσει, επιμελείται και εμπλουτίζει δικτυακούς τόπους, οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρηση σας.