Η γνώση είναι δύναμη...
αποκτήστε την και αφήστε τη να σας οδηγήσει...
ηλεκτρονικό εμπόριο e-shop

Αναλύστε την κυκλοφορία ιστοχώρου σας

Συλλέξτε τα στατιστικά κίνησης του ιστοχώρου σας. Ανακαλύψτε πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστοχώρο σας και από που προέρχονται.

Πόσο αποτελεσματική είναι online διαφήμιση σας;

Η υπηρεσία "Στατιστικά Κίνησης" είναι ισχυρή, εύχρηστη και μία από τις περιεκτικότερες υπηρεσίες στατιστικών ιστοχώρων. Μπορείτε να δείτε από πού ακριβώς έρχονται οι επισκέπτες σας και ποιους όρους αναζήτησης χρησιμοποίησαν για να φτάσουν έως εσάς.

Η λειτουργία είναι απλή;

Πάρα πολύ απλή… σας δίνουμε τον κωδικό εισόδου σας στο σύστημα διαχείρισης και έτσι απλά μπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε τα δεδομένα επισκεψιμότητας του διαδικτυακού σας τόπου μέσα από ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας.

Γιατί να επιλέξετε την υπηρεσία "Στατιστικά Κίνησης";

Η απόκτηση της υπηρεσίας θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τη διαφήμιση της εταιρίας σας. Για παράδειγμα, ο Χρήστος πουλάει βιβλία στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί τρεις μηχανές αναζήτησης για τη διαφήμιση αυτών. Το MSN, το Yahoo και το Google. Με τη χρήση της υπηρεσίας "Στατιστικά Κίνησης", είναι σε θέση να επισημάνει τις καλύτερες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται στις συγκεκριμένες μηχανές αναζήτησης και να αποβάλει τις λέξεις με τα λιγότερα αποτελέσματα. Επίσης ανακάλυψε ότι οι περισσότεροι νέοι πελάτες του επέλεγαν τις αγγελίες του τις απογευματινές ώρες, και έτσι προσάρμοσε τις αγγελίες του ανάλογα για την καλύτερη παρουσίαση των βιβλίων του

Ανακαλύψτε τι σας στέλνει κίνηση
Η υπηρεσία "Στατιστικά Κίνησης" μπορεί να σας βρει ποιες "λέξεις κλειδιά" και ποιες "φράσεις κλειδιά" χρησιμοποιούνται περισσότερο στις μηχανές αναζήτησης από τους χρήστες για να βρουν την εταιρία σας. Από εκεί και πέρα μπορείτε σύμφωνα με τα στατιστικά να αποφασίσετε ποιες λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσετε, ποιες μηχανές αναζήτησης και ποιες όχι.
Ανακαλύψτε ποιός σας στέλνει κίνηση
Η υπηρεσία "Στατιστικά Κίνησης" μπορεί να σας δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για κάθε μηχανή αναζήτησης ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή ιστοχώρου που χρησιμοποιείτε για τη προβολή σας, ποια λειτουργεί καλύτερα προς όφελος σας και ποια λιγότερο.
Ανακαλύψτε πότε έχετε κίνηση
Έχετε αναρωτηθεί ποιες ώρες και από πού επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας περισσότερο; Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να ορίσετε ανάλογες ώρες εργασίας για την καλύτερη λειτουργία της εταιρίας σας. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε την υπηρεσία για μηνιαία παρουσίαση στοιχείων, για να γνωρίζετε ακριβώς την καθημερινή κίνηση σε επιλεγμένη περίοδο ενός μήνα.

Χαρακτηριστικά
Μερικά από τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας στατιστικών επισκεψιμότητας της UMP είναι:
  • Πόσους επισκέπτες έχετε ανά μήνα και αν ο αριθμός αυτός αυξάνεται ή όχι.
  • Χρονικές περιόδους που έχετε μέγιστη επισκεψιμότητα (ώρα, μέρα, κ.τ.λ.).
  • Πηγές προέλευσης επισκεπτών, όπου πρέπει να επικεντρώσετε προσπάθειες προώθησης.
  • Ποιές λέξεις κλειδιά φέρνουν μεγαλύτερο κέρδος.
  • Γεωγραφικές περιοχές επισκεπτών.
  • Χρόνο παραμονής ανά σελίδα.
  • Ποιες ιστοσελίδες φέρνουν περισσότερους πελάτες.
  • Πόσες ιστοσελίδες επισκέπτεται ο μέσος επισκέπτης.
  • Ποιες ιστοσελίδες διώχνουν τους επισκέπτες ή δεν έχουν καθόλου επισκέπτες.