η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...
...το πρώτο στάδιο κάθε εγχειρήματος είναι το πιο σημαντικό, κάντε το σωστά.

Καταχωρίστε μέσα σε 2 λεπτά το Domain σας.

Για υπηρεσίες κατοχύρωσης η UMP έχει δημιουργήσει την επιχειρηματική μονάδα Lnet.gr. Μέσα από τις σελίδες της μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατοχύρωση του domain name σας και να παραγγείλετε εάν επιθυμείτε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας μας για το δικτυακό σας τόπο. Η κατοχύρωση γίνεται σε πραγματικό χρόνο, έτσι σε λιγότερο από 5 λεπτά μπορείτε να έχετε το δικό σας domain name.

Καταχωρίστε το Domain σας online

επιλέξτε το σωστά...
Η διαδικασία επιλογής ενός σωστού ονόματος domain που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο, αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την παρουσία σας στον χώρο του διαδικτύου.

Η UMP κατανοώντας την αναγκαιότητα μίας άρτιας παρουσίας της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο, δημιούργησε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καταχώρησης, ανανέωσης και μεταφοράς των domain names σε συνδυασμό με εύκολα και εύχρηστα λειτουργικά συστήματα, για την απλούστερη και άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Ως εγκεκριμένος καταχωρητής η UMP συνεργάζεται με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Αναλαμβάνουμε να κατοχυρώσουμε το domain που επιθυμείτε χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις, ενώ μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης που σας παρέχουμε, μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του ονόματος σας

Κάθε όνομα ανήκει σε έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη, για αυτό μοναδική υποχρέωσή σας είναι να το ανανεώνετε κάθε χρόνο έτσι ώστε να παραμένει στην ιδιοκτησία σας. Η UMP σας υπενθυμίζει την λήξη των domains, αποστέλλοντάς σας αυτόματα, ενημερωτικά e-mail, ενενήντα (90), τριάντα (30) και επτά (7) ημέρες πριν τη λήξη του domain σας.

Σε περίπτωση που το όνομα που επιθυμείτε δεν είναι διαθέσιμο, σας προτείνουμε όλα τα διαθέσιμα εναλλακτικά ή παραπλήσια ονόματα με αυτό που ζητήσατε δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Αλλά και σε περιπτώσεις μεταφοράς η εξειδικευμένη ομάδα της UMP βρίσκεται στη διάθεση σας καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Χαρακτηριστικά υπηρεσίας κατοχύρωσης ονομάτων (domain name registration):
 • Κατoχυρώσεις σε πραγματικό χρόνο.
 • Μέσα σε 2 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής το όνομα σας ενεργοποιείτε και είναι έτοιμο προς χρήση, τόσο γρήγορα, τόσο απλά.
 • Συναλλαγές χωρίς γραφειοκρατία.
 • Σε όλες τις διαδικασίες κατοχύρωσης, μεταφοράς, πληρωμών, τιμολόγησης. Σύντομα χωρίς ταλαιπωρία μόνο με τα απαραίτητα στοιχεία, χωρίς μακροσκελής φόρμες, χωρίς αποστολή εντύπων, fax και άλλων χρονοβόρων διαδικασιών.
 • Κατοχυρώσεις ονομάτων .gr, .com, .eu και άλλες 52! καταλήξεις
 • Δωρεάν αλλαγή καταχωρητή και μεταφορά του domain name σας προς ή από την UMP
 • Σύστημα Διαχείρισης
 • Για όλα τα καταχωρημένα domains σας, με δυνατότητα επεξεργασίας στοιχείων και αλλαγής των nameservers, του καταχωρητή, δέσμευση σε όνομα τρίτου, υπενθήμιση πριν τη λήξη των ονομάτων, και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά.
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Μέσω τηλεφωνικής κλήσης, email, συστήματος άμεσης αποστολής αιτημάτων υποστήριξης, online βοήθεια.

Συμβουλές για την επιλογή ενός καλού domain name:
 • Μερικές συμβουλές για την επιλογή domain name
 • Να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο κι εύκολο στην απομνημόνευση π.χ. you.gr

  Να μη δημιουργεί αμφιβολίες για το πώς γράφεται ακόμα κι αν κάποιος το ακούσει μόνο και δεν το δεί γραμμένο, π.χ. ενώ το iperesia.gr είναι καλό, θα δημιουργεί την απορία πώς γράφεται ypiresia.gr ή ipiresia.gr

  Αν ένα όνομα αφήνει αμφιβολίες για τη σωστή γραφή του όπως στο ανωτέρω παράδειγμα, φροντίστε να κατοχυρώσετε όλες τις εκδοχές του ονόματος, δηλαδή ypiresia.gr και ipiresia.gr

  Προσπαθήστε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης
  π.χ. ergostasio-epiplon.gr

  Καλό είναι να είναι περιγραφικό της ιστοσελίδας. π.χ. το ergostasio-epiplon.gr καταλαβαίνουμε ότι αφορά ιστοσελίδα εργοστασίου κατασκευής επίπλων.

  Είναι δύσκολο πια να βρεθεί domain που να πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια και να είναι ελεύθερο, έχετέ τα όμως υπόψην σας για να επιλέξετε κάποιο που να πληροί όσο το δυνατόν περισσότερα.